Імміграція до Манітоби
-
Введіть якщо відомо і в дужках опціонально ( необов'язково)
-
Там же написано над полем ...
-
Доброго дня спільнота! Підкажіть будь ласка, заповнюю форму CUAET на себе лише. ( від мами та чоловіка планую окремо заповнення) Форма на сайті питає данні паспорта spouse. Ок, це я можу вписати. Але що писати в двух наступних колонках? Лишати пустими чи як бути? Підкажіть будь ласка, в інтернеті підказки лише для family заповнень групових🤔
-
Достовірна інформація тільки в одному місці: travel.gc.ca/travel-covid
-
Для вакцинованих ні, для невакцинованих так.
-
Хто нещодавно летів до Канади? Потрібен ковід тест на літак ?
-
Згідно вимог програми до кандидатів чітко вказано, що досвід роботи в провінції повинен бути фул тайм мінімум півроку.
-
Теж цікаво. Добре запитання
-
Доброго дня. Виникло таке питання, щодо стажу 6 місяців. Зрозуміло що це повинен бути один роботодавець. Однак питання, якщо немає фул тайму..чи можна стаж назбирати за 9 місяців по годинах? Бо коли питаєш то говорять, позиції є лише на парт тайм..однак можуть бути деколи овертайми. То як це розуміти. Поясніть ..треба збирати 30 годин щотижня і цього достатньо?
-
Шановне панство, підкажіть будь ласка, хтось летів до Канади з Европи коли вже закінчився термін 90 днів для подорожей по безвізу? Якщо я вже отримала тимчасовий захист в Іспанії і картку іностранного резидента то не завадить мені це все майно поїхати звідси геть? Чи Канада прийме мене з цим бекстейджем?
-
Дозвіл на работу ви отримаєте в Канаді в аеропорту на папері то що ви отримали просто лист про те що вам попередньо одобрили ворк перміт