Імміграція до Манітоби
-
Тільки офіційно через Резерв + і консульство України в Канаді.
-
Тобто, мені достатньо взяти з собою свій старий паспорт, зареєструватися в резерві та назначити зустріч. Після цього я зможу отримати новий паспорт?
-
Теоретично так, але є багато нюансів. По перше майже нереально зловити слот на виготовлення паспорта. Ми вже півроку ловимо, а механіку процесу краще прочитати на офіційному сайті Консульства. Ось тут: canada.mfa.gov.ua/news/rozyasnennya-mzs-shchodo-prijomu-zayav-na-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-okremih-kategorij-gromadyan
-
Дякую вам велике
-
Хтось там писав що тут в чаті є міграційні працівники. Чи можуть вони пояснити як так виходить що простий робочий пролетаріат очікує рішення по PR більше року а якісь сирійні,афганці чи інші потенційні террористи,насильники і індуси отримують все за декілька місяців? Як так виходить, розкажіть людям принцип роботи цієї канторки у яких юніони і робочі права і тд , коли одну анкети розтягують на рік щоб отримати більше годин і овертаймів.
-
Ельдар Хранитель, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Тобто на умовну перевірку людини з Європи витрачається більше часу ніж на потенційного терориста ? 🤡 А потім ці самі терористи готують теракти в Торонто))
-
Ельдар Хран, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Напишіть своє прізвище та ім'я 😀, так буде швидше визначити який стан вашої справи. Можливо, вам дадуть відповідь.
-
Timeline nomination: подача 4 квітня 2024. 15 жовтня 2024 змінився статус на комплітед, а через годину прийшов лист на почту з підтвердженням. Дякую всім хто допомагав. Адмінам низький уклін.👍
-
У січні
-
3…2…1
-
Я відповідаю на ваш комент, де ви прямо пишете про це
-
Ви прям рахуєте, це расизм. В злочина немає нації.
-
Не всі індуси та сірійці є злочинцями.
-
Також 1 справа про крадіжку. Принаймі те, що я знаю.
-
Щодо того, що ті нації є терористами та насильниками? Ви здивуєтеся, але у Вінніпезі вже 2 кримінальні справи проти українців про домашнє насилля
-
А де тут расизм? Це офіційна заява опозиції
-
Навіть якщо напишу то що ? Це більше виглядає як погроза ніж реальна відповідь, ? А як же human rights of freedom of speech?
-
Расистські коменти ніколи не пришвидшували розгляд справи.
22 Jan 2023, 05:40
197557/230031
42 minutes ago