Підкажіть будь ласка, аплікація на подовження OWP була подана 6.5 місяців тому, я головний алікант, бо в мене закінчується WP у грудні цього року і разом з моєю аплікацією, ще одна аплікація для сина 14 років на WP (бо у школі сказали, що за волонтерство та працю парт-тайм, теж можливо отримати шкільні кредити, а для праці йому потрібен дозвіл). У червні був запит на біометрію для дитини, ми на протязі п'яти днів зробили біометрію і потім в його аплікації з'явилися дані про біометрію. І все з того часу ніяких змін в аплікаціях (тобто в моїй аплікації взагалі ніяких змін за 6,5 місяців). Коли строк 6 місяців сплинув, я написали на web-форму звернення стосовно своєї аплікації, що строки перевищили 6 місяців (була відповідь, про перенаправлення звернення у відповідний офіс), коли було 6.5 місяців я ще раз написала на web-форму два звернення (одне про свою аплікацію, інше про аплікацію сина) поки відповіді не було. Моє питання у тому, чи можливо ще щось зробити (окрім періодично писати на web-форму), щоб привернути увагу IRCC до строків розгляду, можливо подзвонити до них на якусь спеціальну лінію з цього питання, або звернутися до когось у Вінніпезі може в імміграційному центрі? Може хтось стикався з таким питанням. Дякую.