Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Прийшов АОР. Із дозапитів тільки біометрія і мілітарі рекордс. Подавався на федеральний етап 2 місяці тому. Гроші за номінацію повернули.
-
В червні засабмітила
-
Це ЕЕ?
-
Дякую.
-
Круто, вітаю. Це нереально швидко
-
Сам. Два місяці. Номінацію отримав 18го, подався 21го.
-
Дата подачі точно 2 місяці тому? Ви самі, чи є депендантс?
-
Вам дуже пощастило. Ще раз вітаю.
-
(Ні)
-
PNP-SWM
-
Питання чи це експресс ентрі чи ні?
-
Чи потрібно на федеральний етап подавати скани другого закордонного паспорту? Дякую
-
SWM
-
Це за вашу неймовірну красу. Ми тут трохи в шоці, як ви обійшли всі черги та просто, як лотерею виграли, якої не існувало😂
-
Доброго дня. Працюю на одного роботодавця 6 місяців. Перший місяць -це була кежуал позиція з 38,75 робочими годинами. Надали мені letter of employment розділений на дві частини : 5 місяців перманент позиція, 1 місяць кежуал- контракт. Чи можу я, це рахувати як 6 місяців безперервної роботи? (Години можу підтвердити пейстабами)
-
Ні. Ніколи не служив, і мені 21 рік. Просто написав "none" у графі. Але всеодно попросили.
-
А ви в аплікацію додавали якісь мілітарі документи чи ні?
-
Як може бути SWM по експрес ентрі 😂
-
Підкажіть, будь ласка, а які вимоги для фотографії під час подачі на федеральний етап?
-
У мене була схожа ситуація: перших 1,5 місяці part time, далі - full time, надавав всі пейстаби що було завжди більше 30 годин на тиждень, номінацію отримав.
22 Jan 2023, 05:40
197650/232572
about a minute ago