Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора , така дилема подала на федеральний етап і не памʼятаю чи заплатила здачу біо мерії , можна це якось перевірити або заплатити зараз ?
-
Он, подивіться, я Вам переслала повідомлення, в тому числі, з посиланням на вебформу на федеральний
-
Тут неоднозначна відповідь на запитання, дякую я це відео дивилась
-
Спробуйте зробити запит через вашого MLA
-
Щиро дякую Вам за підказку!
-
Добрий вечір, підкажіть на етапі АОР при зміні робити треба когось повідомляти і скільки рекомендовано бути без роботи? Якщо подаюсь на час пошуку роботи на EI виплати то це впливає на щось? Може хто знає?
-
Ого , це дуже довго. Чи приходила вам якісь запити від них , чи телефонували до роботодавця ?
-
How can I pay for biometrics after I submitted my application? ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1513&top=19
-
Так, можна.
-
В тому справа що я не памʼятаю , буває ) Чи можна доплатити після подання заявки ?
-
Якщо ви не заплатили, то чекайте запиту від IRCC
-
На яке запитання конкретно? Я там відповідаю на більшість стандартних запитань.
-
Людина трохи про інший процесс, вона про отримання номінації. Для федерального рівня 100 днів то вже нормальний термін, а для номінації аномальний
-
Рівно 100 днів назад була зарахована медицина, і від того часу “in progress”…
-
підкажіть на етапі АОР при зміні робити треба когось повідомляти і скільки рекомендовано бути без роботи? Якщо подаюсь на час пошуку роботи на EI виплати то це впливає на щось? Може хто знає?
-
Для ПР
-
Мілітарі для номінації?
-
Останнім часом чую доволі часто що люди in pro чекають по 2-3 місяці. Раніше такого й близько не було. Що стало причиною? Не справляються з об'ємами, чи змінився флоу роботи над заявками? Може знаєте... Чув тут гіпотезу, що коли надсилають апдейт з подовженим дозволом на роботу, то вони знижують пріорітет заявки (так як є час), наче виглядає фантастично, але все може бути мабуть
-
Я як дав мілітарі в травні, так досі і нічого😒
-
Подивіться скільки ви заплатили І порахуйте Ось ціни в нас були 2 дорослих 1 дитина І біометрія
22 Jan 2023, 05:40
197821/233728
43 minutes ago