Імміграція до Манітоби
-
О, бачите...виходить, що ви не ті вимоги IRCC читаєте. Бо у вимогах IRCC є чіткі формулюванння стосовно того, що має бути
-
я хочу зрозуміти, як підготувати референес-лист з роботи в Україні для майбутньої подачі на PR. Перечитала вимоги IRCC. ТОму уточнюю стосовно того, як вказувати зарплату річну і кількість робочих годин у цьому листі.
-
о, про зарплату якраз дуже добре видно з цих довідок Ок5 та Ok7.
-
Просто незрозуміло, що за документи ви збираєте і для чого саме і яким чек-лістом користуєтесь
-
мені не дуже зрозуміло, як в цьому листі писати річну зарплату, якщо, наприклад, писати всі роки роботи, і кількість годин. Чи можна в листі просто вказати посаду, обов'язки, повна зайнятість. а вже річні зарплати, відрахування окремо дати з витягу ПФУ?
-
А поділіться, будь ласка, досвідом, може, хтось летів через Галіфакс? Довго зайняла процедура отримання ворк перміт?
-
Так, але має відповідати вимогам IRCC
-
Зразок можна подивитися в інтернеті, іх багато, набрати employment reference letter. Але взагалі так, може бути довільна форма. Якщо було декілька посад - вказувати всі. Лист повинен містити інформацію про роки роботи, позиціі, обов‘язки. Обов‘язково має бути вказано, чи то фул тайм, кількість годин на тиждень. Також варто вказати рівень зарплати gross за рік або місяць - якщо це неможливо вказати, то люди потім собі витягують довідки Ок5 та Ok7, де можна подивитись, які суми платились в податкову.