Імміграція до Манітоби
-
Staples
-
Доброго вечора всім. Підкажіть де можна зробити фото на PR. Дякую
-
Вітаю. Дурне питання, однак: IRCC акаунт - це той самий де створювалася заявка на візу Cuaet?
-
Нема за що )))
-
По листам бачу IRCC Portal на візу, а на PR - IRCC PR Portal.
-
Якщо є слот, то усі консульства приймають, а от якщо ви, наприклад, ще захочете паспорт дитини подовжити поки свій оформлюєте, то у цій послузі можуть відмовити.
-
Може я вам щось не те відповіла. Що саме цікавить? Вам треба подивитися на свої дані по візі чи створити заявку на ПР чи щось інше?
-
я взяв два слоти. Один на себе, інший на дитину
-
Отримала номінацію, буду подавати на ПР. Згадала що маю акаунт на IRCC (там де є вся інфа по візі). Але, мабуть, це інше. Відео інструкцію ще не дивилася. Просто побачила там посилання на оплату через ircc і зависла 🙃
-
Дякую Вам
-
Дякую
-
Тоді я все вірно вам відповіла
-
Нас в серпні прийняли без питань
-
Добрий вечір, питання по продовженні WP для сина. Перший WP отримали в аеропорту, який дійсний до грудня 2025 року. Подались до 31 березня 2024 на продовження. Замість продовження WP видали новий SP. Питання, чи скасовано перший WP при видачі нового SP? Чи може одночасно діяти два перміти? Син вчиться у старшій школі та працює одночасно. Як бути? Якщо новий стаді перміт скасовує попередній ворк перміт то потрібно подавати нову заявку на новий ворк перміт? Як бути з роботою в такому випадку? Хто знає де можна почитати про дію окремих документів одночасно?
-
Круто! В мене слоти поруч. Сусідні. Пощастило.
-
Я вам більше скажу, в мене з сином були слоти з різницею майже в місяць, нам пішли на зустріч і прийняли обох в один день.
-
Сподіваюся, що і не почуєте)
-
Ні, не скасовує. Однак, того щоб працювати треба буле потім ворк перміт.
-
Тоді приймуть обох,я же жодного разу не чула, щоб відмовляли у послузі, якщо у тебе є слот на виготовлення паспорту.
-
Тоді шанс малий. Однак є
22 Jan 2023, 05:40
198147/229775
4 minutes ago