Імміграція до Манітоби
-
Отримала номінацію, буду подавати на ПР. Згадала що маю акаунт на IRCC (там де є вся інфа по візі). Але, мабуть, це інше. Відео інструкцію ще не дивилася. Просто побачила там посилання на оплату через ircc і зависла 🙃
-
Дякую Вам
-
Дякую
-
Тоді я все вірно вам відповіла
-
Нас в серпні прийняли без питань
-
Добрий вечір, питання по продовженні WP для сина. Перший WP отримали в аеропорту, який дійсний до грудня 2025 року. Подались до 31 березня 2024 на продовження. Замість продовження WP видали новий SP. Питання, чи скасовано перший WP при видачі нового SP? Чи може одночасно діяти два перміти? Син вчиться у старшій школі та працює одночасно. Як бути? Якщо новий стаді перміт скасовує попередній ворк перміт то потрібно подавати нову заявку на новий ворк перміт? Як бути з роботою в такому випадку? Хто знає де можна почитати про дію окремих документів одночасно?
-
Круто! В мене слоти поруч. Сусідні. Пощастило.
-
Я вам більше скажу, в мене з сином були слоти з різницею майже в місяць, нам пішли на зустріч і прийняли обох в один день.
-
Сподіваюся, що і не почуєте)
-
Ні, не скасовує. Однак, того щоб працювати треба буле потім ворк перміт.
-
Тоді приймуть обох,я же жодного разу не чула, щоб відмовляли у послузі, якщо у тебе є слот на виготовлення паспорту.
-
Тоді шанс малий. Однак є
-
Це справді добре, що вам пішли на зустріч! Я просто клікнув раз, потім ще раз) лосі не розумію, як це вдалося)
-
До 31 березня 2025 року
-
Коли робити новий ворк перміт? Не зрозуміла
-
Треба буде робити новий ВП, бо дія його SIN також закінчиться, а без нього він не може працювати.
-
Просто моя дитинка 17 річна))) я б при всьому бажанні не змогла б зловити технічно 2 слоти на один день. Тому для сина спіймав чоловік, а я вже для себе.
-
Він працює з лютого 2023 по сьогодні. Якщо можуть діяти два документи одночасно, то зараз нічого не потрібно робити? Я правильно зрозуміла? Тільки коли буде закінчуватися перший ворк перміт в 2025 році потрібно буде його продовжити?
-
На новому стаді перміті, що отримали сьогодні чітко написано, що не має права працювати
-
На ньому ж є дата. Це різні документи. Вам десь написали що ваш попередній документ не дійсний?
22 Jan 2023, 05:40
198155/228988
about a minute ago