Імміграція до Манітоби
-
@katettttttttt1, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Привет, нужен 1 человек, дocтoйный зapaбoтoк, бeрём бeз oпытa за подробностями пишите + в лс
-
@Marina_kokurina, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Andrii хоче кікнути @katettttttttt1 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго ранку. Таке питання. В мене мати зараз в Україні. Чи є сенс її подавати за спонсорською програмою? Бо я знайшов протиречиву інформацію. Дякую
-
Мама має бути в Канаді для подачі як тимчасовий регламент
-
Так, тоді у формі MPNP є спеціальний пункт, який ви відмічаєте, що ваша аплікація була rejected і просите продовжити номінацію. Наново буде верифікація роботодавця.
-
А для чого вказано що можуть випустити імігріційну візу ?
-
Родичам мами. Наприклад, мама головний аплікант, то імміграційна віза буде для її чоловіка та неповнолітніх дітей. Головний аплікант має бути в Канаді при подачі на програму
-
Я б хотіла запитати теж за транзит, якщо два дні то потрібно вказувати? Заздалегідь дякую ☺️
-
Так я теж знайшов це, дякую
-
Повернули $500. Подавався 13.08.2023.
-
Вы нагадували їм про себе?
-
Та як хочете, це не впливає нінащо. Хіба це країна Близького Сходу
-
Я була в Польщі транзитом, щиро дякую ☺️
-
Усім привіт хтось недавно подорожував з Канади в Україну і назад, пишуть про якісь обов'язкові страхування та нові правила посадки на літак з Польщі до Канади, хто щось знає? Чи знову якісь фейки розганяють?
-
Доброго дня всім. Потрібна порада будь ласка. Зараз заповнюю федеральний. Така ситуація з досвідом роботи. З моменту окупації (з 2014 року) ніде не були офіційно працевлаштовані із чоловіком, тобто по факту потрібно буде писати що 7 років безробітні обидва. Далі 6 місяців Чехія у чоловіка і 4 місяці у мене , та 2 роки праці в Канаді у обох. Коли заповнювали першу аплікацію для візи в Канаду писали, що чоловік був домогосподар , а я безробітня. Тепер питання чи влаштує офіцера наш беграунд або потрібно якось це пояснювати окремим листом?
-
Виходить , що нові довідки не підходять ? Уже не перший раз бачу , що запит на нову довідку відправляють.
-
Доброго дня. На федеральному етапі написали що довідка з дії не підходить, що це копія, а потрібен оригінал. Хто де брав іншу? Чи можна в Україні її взяти(щоб не в посольстві)?
22 Jan 2023, 05:40
198212/229857
13 minutes ago