Імміграція до Манітоби
-
Навіщо ?
-
Чи можна відкликати свою аплікацію якщо вона на розгляді на номінацію зараз (статус ін процес) і податись на еоі заново щоб основним аплікантом був інший?
-
Хотілось уточнити, тобто треба подавати оригінальний PDF підвантажений з дії, окрім копії з сертифікованим перекладом? Просто копія виглядає ідентично з оригінальним PDF...
-
То тоді необов'язково завантажувати оригінальний PDF?
-
Так у нас що так шансів немає, що так 😂
-
Виглядає інакше))) 5 місяців на розгляд простого кейсу? І мейл на який зазвичай всім відповідають, а у нас тиша…
-
Я не знаю що там не так, але щось не так бо статус ін процес 5 місяців. Подавались у листопаді. Я зараз йду на матерніті лів і не впевнена що там щось зрушиться за цей час і в принципі не знаю чи знайдемо ми садочок щоб я вчасно вийшла на роботу і не порушувала умов програми. Я просто дивлюсь як отримують номінації люди що подались навесні і мені здається що ми зараз навіть якщо все відкличемо і переподамося це буде швидше ніж чекати. Бо виглядає так що наша справа потрапила до неіснуючого офіцера…на мейли відповідей немає
-
Я ж не можу сидіти і чекати відповіді. Бо вони її надають аж ніколи, я так і народжу тут на роботі 😂
-
Вже писала попередньо. Відповіді немає. Ще раз напишу по факту