Імміграція до Манітоби
-
Я не знаю що там не так, але щось не так бо статус ін процес 5 місяців. Подавались у листопаді. Я зараз йду на матерніті лів і не впевнена що там щось зрушиться за цей час і в принципі не знаю чи знайдемо ми садочок щоб я вчасно вийшла на роботу і не порушувала умов програми. Я просто дивлюсь як отримують номінації люди що подались навесні і мені здається що ми зараз навіть якщо все відкличемо і переподамося це буде швидше ніж чекати. Бо виглядає так що наша справа потрапила до неіснуючого офіцера…на мейли відповідей немає
-
Я ж не можу сидіти і чекати відповіді. Бо вони її надають аж ніколи, я так і народжу тут на роботі 😂
-
Вже писала попередньо. Відповіді немає. Ще раз напишу по факту
-
Я також таких знаю, але вони не завісали у ін процес так довго. У них це було +-2 тижні
-
Ви вже пройшли великий шлях, і майже отримали номінацію . Все що потрібно просто дочекатись . Якщо анулюєте то цей шлях вдруге у вас дуже не скоро почнеться і час ви точно не зекономите.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, по формі generic application form for Canada (IMM 0008): у дитини немає national ID, я відмічала NO, але все одно писало Missed Information. Знайшла в групі лайфхак, що треба відмітити YES, заповнити, зберегти, потім знову зайти, видалити і відмітити NO, зберегти зміни. Але воно наче стирає, зберігає, відмічаю NO. Заходжу перевірити, а інформація не стерлась. Хто з таким стикався? Що зробити?
-
Що вважається «повідомити»? Отримати підтвердження від офіцера що він з цим ок? Чи відправити інформацію про це? Бо я повідомила, але як я можу вплинути на те що вони не відповідають на мейли? Ніяк. «Відтермінувати» цю подію до погодження також не можу 😂 Я і так вже допрацьовую на межі моїх фізичних можливостей
-
Я також відправляла багато листів про те ще через стан здоровья вимушена звільнить з роботи , що отримую eia і ніякої відповіді не отримала . Але номінацію отримала , це головне . Ви все ще залежить від вас зробили - повідомили . Все , просто чекайте номінацію
-
Мені теж ніхто не відповідав про матерніті лів з провінції. А писала я їм немало :) Я вийшла в декрет у липні. Офіцер у серпні написав листа роботодавцю є, попросивши підтвердити, шо я повернусь до роботи і що місце за мною зберігаються. Номінацію отримала уже в декреті
-
Ви отримали номінацію вже коли на еіа були?
-
Я вже встигла вийти з eia за 1.5 місяці і знайти нову роботу і потім отримала номінацію