Імміграція до Манітоби
-
Ви отримали номінацію вже коли на еіа були?
-
Я вже встигла вийти з eia за 1.5 місяці і знайти нову роботу і потім отримала номінацію
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Це з сервіс Канада чи від роботодавця?
-
Його туди роботодавець підгружає, і далеко не завжди вчасно . Тому треба прости роботодавця
-
Дякую за пораду. Так і зроблю
-
Він акаунті Service Canada
-
Запросіть саме такий документ як написав вам Wes. Слово в слово
-
Це мається на увазі roe? Те що вони мають упродовж тижня надати?
-
від роботодавця
-
Доброго дня! Заповнюю аплікацію на фед етап і там питання щодо dependant - чи проживав за кордоном протягом останніх 5 років більше 6 міс. Ситуація наступна. Працював за кордоном, але 6 років тому та у якості truck driver, тож два місяці їздив по Європі, потім два тижні вдома. Не проживав 6 міс і більше фактично. Але на сьогодні вже 6 років тому, тож я вказую, що не проживав. Але, думаю, треба про всяк випадок узяти довідку про несудимість та прикріпити в additional. Хоч це і dependant.Чи правильно я міркую?
-
Так, дякую.
-
Всім вітання! Підкажіть будь ласка, у формі IMM 0008 , тут де статус : яку писати дату з… дата коли я приїхала і отримала перший WP, бо отримала новий WP до 2027 року і дата з 12 вересня 2024. Писати тут дату нового WP початок і кінець? Чи дата старого -початок 2023 бо ми прибули в січні 2023, а до писати до 2027?
-
А якщо зробити separation agreement і вказати такий статус. В мене реально немає даних, щоб заповнювати його аплікацію і він мені не збирається нічого надавати, а тим більше проходити медогляд і біометрію, Я не сможу навіть заповнити його поїздки закордон, бо він дуже багато подорожує і сам не памʼятає вже коли і куди їздив.
-
Коли подалися на ПР і після цього отримали новий ворк перміт, чи потрібно повідомляти про новий ворк перміт і як це робити?