Імміграція до Манітоби
-
Всім вітання! Підкажіть будь ласка, у формі IMM 0008 , тут де статус : яку писати дату з… дата коли я приїхала і отримала перший WP, бо отримала новий WP до 2027 року і дата з 12 вересня 2024. Писати тут дату нового WP початок і кінець? Чи дата старого -початок 2023 бо ми прибули в січні 2023, а до писати до 2027?
-
А якщо зробити separation agreement і вказати такий статус. В мене реально немає даних, щоб заповнювати його аплікацію і він мені не збирається нічого надавати, а тим більше проходити медогляд і біометрію, Я не сможу навіть заповнити його поїздки закордон, бо він дуже багато подорожує і сам не памʼятає вже коли і куди їздив.
-
Коли подалися на ПР і після цього отримали новий ворк перміт, чи потрібно повідомляти про новий ворк перміт і як це робити?
-
Скажіть, будь ласка, скільки зараз норма чекати AOR? Мені вже 4 місяць нічого не приходить
-
Була в Оттаві минулого тижня. Прийняли вчасно, без жодних запитань
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, як правильно скласти документи для ПР на федеральний етап? Бо там не бачу розділення (переклад, оргинал) як для провінційного етапу. Тепер треба в один файл вставити по порядку: оригінал, потім переклад ?
-
Дякую!☺️
-
Підкажіть будь ласка, у формі IMM 0008 , яку писати дату нового WP який до 2027року, (там де є «з…до…») Чи вказати дату, від коли я приїхала, а кінцеву 2027 рік? Дякую
-
Скажіть будь ласка дзвонив офіцер сказав, що не може додзвонитися до мого роботодавця сказав, коли додзвонитися відразу моя заявка буде Complete. Додзвонився. вже минуло понад тиждень. досі in process. Мені варто нагадати про себе чи просто терпляче чекати на щось? Чекаю номінацію.
-
У мене їх три wp: 1)2023/01/13-до-2026/01/13-з обмеженням 2)2023/03/26-до-2026/01/13 без обмежень 3)2024/09/12-до-2027/09/12 Писати у формі IMM0008 так? З - 2023/01/13 По - 2027/09/12
-
Дякую вам