Імміграція до Манітоби
-
Ircc web form
-
Можливість роботи! Шукаю надійних людей для роботи з обробки електронної пошти на неповний робочий день. *Варіанти розкладу:* - Ранок: 10:00-14:00 -Вечір: 17:00-20:30 Ключові деталі Основне завдання: обробка електронної пошти Гнучкий графік роботи Конкурентна оплата: $45 на тиждень Проведено навчання *Зацікавлені?* Надішліть нам DM для отримання додаткової інформації та інструкцій із застосування.
-
Так там є саме такий чекбокс, який треба відмітити, щоб це поле стало неактивним
-
Дякую. Підкажіть будь ласка, там запитують номер заявки, якщо я ще не маю AOR, то нічого не вказувати?
-
Так
-
Вітаю. В отриманому підтвердженні на номінацію вказано лише основного апліканта. Імен дружини і дітей немає. Так і має бути?
-
Чи приходять якісь листи підтвердження після відправлення документів через вебформу? Через який час? Немає нічого вже тиждень, може я щось не так робила?
-
Дякую дуже!
-
Дякую
-
Навіть кілька тижнів треба чекати.
-
ну я ось третій апостиль за 2 місяці відправляю, то останній відправила 10 жовтня - сьогодні вже отримала назад
-
Така ж сама ситуація...в березні відправив, в липні отримав назад
-
Так усе і потрібно, там де немає записів перекладач пише no record
-
Оттава
-
Яке це консульство?
-
Чи будуть проблеми з подачею на ПР якщо воркперміт дійсний ще тільки пів року, а на продовження ще не подалися?
-
Ви скинули те що на пошті, а у мене скрін з сайту міністерства
-
У мене якось інакше. Що воно значить?
-
Мій виглядає так. То я отримала слот чи ні?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
198344/233728
41 minutes ago