Імміграція до Манітоби
-
Я питаю поради, а не максимально недоречних жартів.
-
Питаю, тому що працював в Україні неофіціїно на будівництві років 5, так само працював в Європів по біометрії, 5 поїздок приблизно по 80 днів. Як тоді вказати ці поїздки?
-
-
Я не спец в таких питаннях, але я б вказала якесь одне місто, де ви там були й назву однієї фірми усюди. Просто різні дати. Вони все одно не зможуть знайти підтвердження цьому. Просто надалі притримуйтесь цієї інформації.) Як будете сабмітити анкету на фед етап, збережіть її собі на всяк випадок.)
-
Дякую Згідний з вами на рахунок України, сам так і думав зробити. А от на рахунок Європи є проблемка. Я працював так років 8 назад, тож з 5-6 компаній можу згадати лише одну. З адресами ще гірше, ми постійно їх міняли, через те що робота була по цілій Польщі, тож щось конкретне згадати не можу.
-
Дуже дякую за поради👍
-
Processing fee ($950) and right of permanent residence fee ($575)
-
Pnp
-
Це по якій програмі?
-
1525$ +85$ біо
-
Вітаємо, Ikh! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ви по програмі Family Reunification for Ukrainians? Якщо так, то це правильні суми. Якщо по провінційній програмі Манітоби, то там інші суми повинні бути.
-
Доброго вечора! хочемо продовжити ворк перміт, в заявці питання "Have you been issued a certificate under provincial nominee program?" це мається на увазі номінація від провінції чи ні? бо вона в нас є, просто зараз на федеральному етапі на background check довго чекаємо