Імміграція до Манітоби
-
Звісно, ви подаєте зацікавленість і чекаєте. Слідкуєте, щоб всі інформація залишалась актуальною. Через рік заявка анулюється
-
А якщо я подаю на новий і собі і для неї,то все буде в одної заявці? Чи два окремо і просто добавляти WP кожного із Spouse?
-
Курс на 1 рік, Вересень- Травень, Сертифікат.
-
Пишіть Так. Просто достасте Ворк Перміт дружини
-
Фултайм? Тоді має підійти. Однак, це не "курс". Це програма, яка має кілька різних курсів.
-
Під питанням фултайм ви маєте кількість годин на день? Чи кількість днів на тиждень?
-
Це визначає навчальний заклад. В програмі має писати, що це є фултайм програма.
-
Я подав на федеральний рівень, але документи загрузив оригінал та переклад окремо, не обʼєднував, на скільки це критично ? Чи немає різниці?
-
Добре, дякую.
-
Ви і так будете додавати все
-
Не важливо
-
Доброго дня! У зв`язку з тим що на підприємстві де я працюю не буде роботи у зимовий період я планую податись на temporary lay-off чи вплине це на отримання номінації а також в подальшому на ПР ? Я зараз знаходжусь на етапі провінційної номінації. Дуже дякую за відповіді якщо можливо хтось стикався.
-
Хтось вже отримав AoR по воз'єднанню сім'ї?
-
Це вам краще до MPNP написати
-
Потрібно якомога швидше знайти роботу
-
Дякую
-
Ви відповідно називаєте документи і завантажуєте їх в відповідні категорії
-
Так, може вплинути на отримання номінації. Вже неодноразово MPNP надсилало листи аплікантам, які мали перерву у стажі і вказували, що це може вплинути на рішення.
-
З чого б це не важливо? Людина з IRCC не має уявлення як читати документи на українській мові і як вона повинна зрозуміти де оригінал до якого перекладу?
-
Немає вимог об'єднувати все в один файл
22 Jan 2023, 05:40
198489/231355
4 minutes ago