Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
І офіцеру немає чого робити як шукати? Я додавала справку про відсутність судимості з однієї з країн справка буда на двох мовах,одна з них французька,тому я переклад не робила і отримала ПР,а моч знайома додала таку ж справку і офіцер написав,що не буде там шукати нічого і робить переклад
-
Доброго ранку Нам прийшов лист PFL Але не розумію чи є ще якась проблема окрім того, що вони не змогли звʼязатися з моєю сестрою Чи маю я ще щось загружати, бо при подачі я загрузила все, що тільки можна Сестра з ними звʼязалася і їй сказали, що питання по ній знято Але я не знаю чи маю я ще робити якісь дії? Адже до цього листа є повідомлення аби я загрузила щось і відправила їм листа у відповідь
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, який expiry date для свідоцтв про народження дітей вказувати? Як для паспорта книжки 01.01.2300? Бо для National Identity Document лише свідоцтва про народження.
-
Зрозуміло, дякую
-
Ви ставите, що немає паспорта
-
Доброго ранку У мене все ще статус Information requested, з четверга минулого тижня(((. Всi документи, що вони питали додала вчасно- менi прийшли на iмейл листи пiдтвердження, що документи були доданi. Не знаю, може вони також не можуть дозвонитись до роботодавця, чи щось таке(((. Дуже нервуюсь