Імміграція до Манітоби
-
Так, їм повернули після того як вони отримали хелс карту і приїхали з ними до клініки
-
Вони проходили в Bison Medical Clinic
-
І Ваші знайомі також не мали ХК?
-
Основна це аналіз крові? Просто нас налякали, що за прийом до лікаря за направленням +-600, аналіз крові близько 1000 і Х-Ray сума близько 2000 тисяч.... Якщо те що Ви кажете є правда, то це все змінює
-
Ок, дякую Вам щиро. Завтра якраз буду в лікаря сімейного і поточною всю цю інформацію.
-
Підкажіть будь ласка, скільки чекати на громадянство після отримання ПР?
-
А час до отримання ПР якось рахується?
-
А як же його заслужити? Хіба відсидіти 4 роки в Манітобі не достатньо щоб доказати що любиш Канаду?
-
Якщо наприклад ви до пр були 2 роки на ворк перміті - вам зарахують 1 рік, потім через 2 роки вже з піаром ви можете подаватись на громадянство. Але одна з умов, щоб у вас було 3 податкові декларації подані за цей час. Ну і потім після заявки ще чекають, ще не читала скільки
-
Друзі, заповнювати заявку на пр батькам по програмі для родичів можна ж зі свого порталу? А то я все зробила зі свого порталу, а тепер overthinking 😅
-
To become a Canadian citizen, you must be a permanent resident have lived in Canada for 3 out of the last 5 years have filed your taxes, if you need to prove your language skills pass a citizenship test take the oath of citizenship www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/eligibility.html
-
Не знаю чи Вам це буде актуально щодо паспорта , але напишу. В мене син пробував від весни зловити дорослий слот на паспорт. Я почитала всі поради і вирішили сідати разом та лапати всією сімʼєю, щоб збільшити шанси. Зайшли з кількох девайсів у вівторок о 16.50 за Вініпегом та 17.50 за Торонто та Отавою. ( два айпади, два айфони та стаціонарний компʼютер ) І о 18.07 у нас вже був слот на Отаву. Зловили через стаціонарний компʼютер та інтернет через кабель. Зі спостережень, на телефонах не показувало практично слотів. На айпаді не встигала підтвердити. Були і на Торонто і на Отаву, на Торонто небагато. На Едмонтон і не дивилися, так як читаю багато негативних відгуків.