Імміграція до Манітоби
-
Тобто є ще запити щось пояснити перед тим як надсилають PFL?
-
Заходьте що вівторка о 16.50 за Манітобським часом. По Отаві і Торонто це 17.50. О 18.00 починають кидати слоти. Були слоти і на Отаву і на Торонто у вівторок, але на Отаву було значно більше. При можливості заходьте з кількох девайсів, а краще з компʼютера і кабельний інтернет. Мій син сам не міг зловити слот, а коли сіла я, чоловік і він, то зробили це з першого разу і за кілька хвилин. Головне зайти в акааути завчасно і швиденько бронювати дату та час, бо часу на роздуми немає.
-
А скажіть будь ласка дозапит на пейстаби запрошують вже на федеральному рівні чи на номінаційному? Бо я працюю 40 годин в тиждень, але от з травня по липень у нас може бути не сезон і немає фул тайму. Цього літа мені як виключення надавали 30 годин робочих, але як буде на наступний рік, то без поняття 😢. Я взагалі ще в пулі і дай Бог би після нового року подалась на номінаційний процес, так як там буду мати вже більше балів через досвід канадський. Дякую
-
На телефоні слотів майже не бачили. Слоти були на айпадах і компʼютері. Це дуже дивно, але факт.
-
В мене запросили на федеральному
-
Як мінімум 10 місяців у мене є 40 годин, а от два місяці може бути 20. Цього року мені дали 30, а на наступний хоч міняй роботу, але треба бодай бути на номінаційному процесі 😢