Імміграція до Манітоби
-
Чесно кажучи, не пам'ятаю цього нюансу. Здається, його можна відкликати або просто проігнорувати запрошення подавати документи, коли вас виберуть, але ви точно знаєте, що не зможете підтвердити мінімальні 30 годин на тиждень.
-
Вітаємо, Igor Lucky! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ми переїжджали між порталами, то я заповнювала форму ще додатково Цитую раніше викладене повідомлення ✍✍✍ Щодо уточнення даних по вашому кейсу на федеральному етапі дзвоніть за цим номером: +1.800.267.6788 Для уточнення питань по провінційному етапу: - [email protected] - +1.204.945.2806 Щодо відправлення чи дозавантаження додаткових документів до вашого кейсу на федеральному етапі, то користуйтесь цією формою - secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application або тут теж можна підвантажити документи: - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Якщо переїжджаєте, але очікуєте ПР картки чи новий перміт, можете скористатися mail forwarding service www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/personal/mail-forwarding.page?ecid=sem_102&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1NK4BhAwEiwAVUHPUE9kPDrsFZWsAL1VE5Gtz85V96DQfRDiUdc9yDBCgqR6KbesNVMNFxoC0J4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Доброго вечора. Підскажіть будьласка в такій сутаціі. Я у EOI подав що здавав англійську, тому що далі не пропускала система. Але вибрав IELTS, а фактично здав ось це.
-
Ок, зрозумів
-
Зараз краще видалити, так?
-
Моє питання таке: мені видалити ІELTS чи можна замінити моїм іспитом чи я маю час щоб здати IELTS?
-
Дякую
-
Якщо ви вже засабмітили форму то не знаю чи вдасться видалити, хіба видалити ЕОІ, але чи пропустить… Найкраще здати селпіп і оновити Тому що на даний момен це 100%неправдива інформація і якщо навіть виберуть в найближчий час то це приведе вас в нікуди