Імміграція до Манітоби
-
Це мінімальний час, який був за всю історію імміграції поки. Принаймні, за останні 20 років. Знову ж таки, це індикативний час. Хтось отримує рішення за 8-10 місяців, хтось за 24 місяці, а хтось через 4 роки.
-
Багатьох хвилює чи буде вибірка , коли вони отримають шанс податися на федеральний
-
Пригнічувати? Наче Ви мене образливо назвали А то вже може бути причиною затримки Екорп
-
то вам подобається пригнічувати тут людей чи що? ви цим пишаєтесь?
-
А якщо їх 222? Чи кожному треба лайкнути допис?
-
Ви навіть не уявляєте яка аудиторія згодна зі мною)
-
кожен знаходиться на своєму етапі, і скрізь присутні свої переживання. якщо вам нічого хорошого сказати, то краще не псуйте людям настрій. я вашу позицію вислухала ще минулого разу, не потрібно бризкати цим ядом ще раз
-
Доброго ранку ,можете будь -ласка сказати якщо у мене немає укр паспорту на руках якщо витягнути його з дії і чи буде можна подати його в такому вигляді на піар ? Дякую
-
Домовились) всі очікують завтра повідомлення про 28 день очікування 🥹
-
Добрий день! Я - чоловік, головний аплікант, є номінація, подались на федеральний етап 3 місяці тому, а жінка зараз пішла з роботи у декрет, чи потрібно повідомляти федералів (або когось іншого) що вона не працює зараз?
-
Чесно, ви мене розсмішили навіть😂 давайте не перетворювати чат в мортал комбат. Всім удачі нам
-
не пишіть мені більше, будь ласка, дякую
-
Поки тільки якраз одна людина лайкнула) тотал два) Якщо лайкнуть 222 - вибачусь перед вашою пригніченою подругою
-
Найкраще зайти в ЕОІ і перевірити в ЕОІ summary
-
Я вам вже відповів вище.
-
Вам офіцер не дав свій емейл? Переважно вони пишуть із робочих емейлів, на який ви можете відправити документи та запитати як там ваша справа
-
Просто головний аплікант я (чоловік), а дружина пішла в декрет
-
Доброго ранку всiм Написала в contact form mpnp про мою проблему iз статусом information requested , хоча надiслала документи вчасно. Що нема вiдповiдi, що офiцер просив повiдомити йому на iмейл, коли добавлю документи. Дедлайн був 14 жовтня. Написала iм'я офiцера, який менi писав на iмейл. Чи можуть перевiрити чи отриманi документи🙄
-
IRCC обов'язково..MPNP обов'язково повідомляти інформацію, яка стосується головного апліканта, особливо зміну роботи.
-
Доброго дня. Не знаю, чи варто вказувати для себе та для батьків країну народження відмінну від вказаної при подачі на візу. Тоді вказувала СРСР. Якщо зараз вказати Україна чи Росія для батька, чи то не буде misrepresentation?
22 Jan 2023, 05:40
198853/239178
27 minutes ago