Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Не знаю, чи варто вказувати для себе та для батьків країну народження відмінну від вказаної при подачі на візу. Тоді вказувала СРСР. Якщо зараз вказати Україна чи Росія для батька, чи то не буде misrepresentation?
-
А кого треба повідомити? Федералів?
-
Обов'язково повідомте, бо ви в аплікація на ПР вказували її місце роботи.
-
А якщо не головний аплікант був безробітній під час номінації,а на фед етапі вже з роботою. Потрібно писати до mpnp?
-
Олекса хоче кікнути Зони Чима з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Так, я йому надiслала повiдомлення на його iмейл, напевно то рабочий iмейл, що документи добавленi, вiн просив про це. Нема вiдповiдi. То було ще 13 жовтня.
-
Так просто напишіть none всюди
-
Для неголовного апліканта не потрібно.
-
Там не можна вписати, а треба вибрати сімейний стан і дату народження
-
Я там нічого не вибирала, просто в полях написала none, і так зрозуміло що якщо дітей немає то нашо там щось вибирати, так само як і в мілітарі хісторі для мене
-
Прийшов
-
Після того, як ви добавили документи через MPNP account add document, вам мав прийти автоматично емейл через 24 години, що документи додані. Ви можете продублювати документи на емейл офіцерові також.
-
Дякую за відповідь) так і думала, але краще перепитати А мілітарі рекорди треба заповнювати тільки для чоловіка, так?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, на федеральному рівні у розділі про батьків, братів та сестер питання про місце проживання, вказувати адресу де вони зараз проживають на даний момент, чи вказувати місце проживання по паспорту?
-
http://astra-translations.com.ua Запитайте у них
-
Мій служив то і заповнювали, а я ні, то просто none як і в розділі про дітей
-
Підкажіть, будь ласка, перекладача з Естонської.
-
Доброго дня. Таке питання. Заповнюю аплікацію для Visitor Visa. Аплікаю заповнила. Все гаразд. Але мені потрібно зберегти її комп'ютері або на флеші і перекинути в інший носій. Але скільки я її не пробую кудись переслати або поміняти формат ,не виходить через security, бо документ підписаний.
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
198872/235349
19 minutes ago