Імміграція до Манітоби
-
Обов'язково повідомте, бо ви в аплікація на ПР вказували її місце роботи.
-
А якщо не головний аплікант був безробітній під час номінації,а на фед етапі вже з роботою. Потрібно писати до mpnp?
-
Олекса хоче кікнути Зони Чима з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Так, я йому надiслала повiдомлення на його iмейл, напевно то рабочий iмейл, що документи добавленi, вiн просив про це. Нема вiдповiдi. То було ще 13 жовтня.
-
Так просто напишіть none всюди
-
Для неголовного апліканта не потрібно.
-
Там не можна вписати, а треба вибрати сімейний стан і дату народження
-
Я там нічого не вибирала, просто в полях написала none, і так зрозуміло що якщо дітей немає то нашо там щось вибирати, так само як і в мілітарі хісторі для мене
-
Прийшов
-
Після того, як ви добавили документи через MPNP account add document, вам мав прийти автоматично емейл через 24 години, що документи додані. Ви можете продублювати документи на емейл офіцерові також.
-
Дякую за відповідь) так і думала, але краще перепитати А мілітарі рекорди треба заповнювати тільки для чоловіка, так?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, на федеральному рівні у розділі про батьків, братів та сестер питання про місце проживання, вказувати адресу де вони зараз проживають на даний момент, чи вказувати місце проживання по паспорту?
-
http://astra-translations.com.ua Запитайте у них
-
Мій служив то і заповнювали, а я ні, то просто none як і в розділі про дітей
-
Підкажіть, будь ласка, перекладача з Естонської.
-
Доброго дня. Таке питання. Заповнюю аплікацію для Visitor Visa. Аплікаю заповнила. Все гаразд. Але мені потрібно зберегти її комп'ютері або на флеші і перекинути в інший носій. Але скільки я її не пробую кудись переслати або поміняти формат ,не виходить через security, бо документ підписаний.
-
Дякую
-
Підкажіть на федеральний етап краще довідки про несудимість перевитягнути нові з Дії та перекласти на ново чи докладати ті ж що і були(довідки взяті пів року тому). Може хто знає чи є в них термін дії чи якщо не заїжджав в Україну весь цей час то вона актуальна буде ще?
-
Тобто, якщо менi потрiбно подаватись зараз на новий вiзитор рекорд та нову вiзу для сина - потрiбно бути за межами Канади?
22 Jan 2023, 05:40
198874/235417
11 minutes ago