Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Таке питання. Заповнюю аплікацію для Visitor Visa. Аплікаю заповнила. Все гаразд. Але мені потрібно зберегти її комп'ютері або на флеші і перекинути в інший носій. Але скільки я її не пробую кудись переслати або поміняти формат ,не виходить через security, бо документ підписаний.
-
Підкажіть на федеральний етап краще довідки про несудимість перевитягнути нові з Дії та перекласти на ново чи докладати ті ж що і були(довідки взяті пів року тому). Може хто знає чи є в них термін дії чи якщо не заїжджав в Україну весь цей час то вона актуальна буде ще?
-
Я додзвонилася в IRCC та розмовляла з менеджером з приводу вклейки дитячих віз в паспорт. Мені сказали, що так як діти не є тримателями стаді перміт або ворк перміт, то для них тільки одна фунrція - apply from outside Canada. Строки розгляду 382 дні. Я декілька разів перепитала, чи дійсно я знаходячись в Канаді для своїх дітей маю обрати аутсайд, та обрати саме Україну, ніби я подаюсь з України, мені сказали так, навіть надіслали листа на пошту з інструкціє. Я в шоці, бо це означає, що мої діти не можуть подорожувати за межі Канади. Хто вже вклеїв нові візи дітям в паспорти, можете поділитися, будь ласка, як це зробили?
-
це лист від менеджера з міграційного офісу. Вона наголосила, що мої діти не мають ні стаді перміт, ні ворк перміт, тому для них процедура вклйки візи в паспорт ніби вони подаються з України. Тобто вони не відповідають критеріям, щоб податися з Канади. І вона знає, що діти знаходяться в Канаді, але каже, що така процедура.
-
можливо, але я подавалася в березні, по вашому відео, та там не було про те, як отримати саме візу в паспорт. Я чекали, що прийде якийсь запит мені на паспорти, а він так і не прийшов. Що тепер робити - це я питала по телефону зараз, мені сказали, що подаватися на візу фром аутсайд Кєнєда по цій формі. Тобто навіть якщо я зараз подамся знову на extend or remain visitir record, і там же заповню ту форму 5257 - строки саме на візу не будуть коротшими - так мені працівник сказала. У вас був досвід, зо швидше видали візи разом з візітор рекорд? бо візітор рекорд я чекала десь 75 днів.