Імміграція до Манітоби
-
Через посередників, якщо я не помиляюсь то 100 евро 1 довідка. Я літав за нею в Іспанию.... Брав сіту.... І там іі ще не хотіли давати без особистої присутності моєї дружини...
-
Не всі,я з 1.06 і чекаю
-
Доброго дня у мене питання, після отримання номінації, при подачі документів на PR, чи потрібно щоб гроші лежали на рахунку або виписки з банку буде достатньо, і протягом якого часу дійсна ця виписка?
-
Доброго дня скажіть будь ласка може хтось знає,чи зможу я продлити ворк пераміт якщо він у мене до березня 26 року,чув що можна продлити до кінця березня 2025 року,це можливо в моєму випадку,чи продляють тільки тим у кого лишився малий термін!?
-
Це сумно, в мене ще тільки рік ворк перміт і паспорт дійсний, довументи відправив на федеральний етап.
-
Є людина яка професійно робить, можу скинути контакти.
-
Не має нового паспорту, і зробити в Канаді не реально.
-
Подайтеся на продовження ВП до кінця березня
-
Доброго дня, Заповнюю заявку на федеральний етап. Є заміжня дочка 28 років, яка проживає в Німеччині. Чи потрібно мою дочку вказувати на початку створення аплікації і ставити позначку "ні"? Чи не вказуємо її, а вказуємо в формі батьків, де потрібно вказати всіх дітей?
-
Так …. Це шо серйозно більше загальних вибірок не буде? Всьо ? Це виходить я просто марную дорогоцінний час до кінця паспорта…