Імміграція до Манітоби
-
Цікава статистика. Про це навіть ніколи не думала
-
Я вже переживаю, що раптом мiй офiцер забув за мене, звiльнився, або вирiшив, що поням номiнацii не видаються.
-
Так само буде про переклад довiдки з сербськоi на англiйську, штамп буде сербською мовою
-
Я ось задумалась, що штампи в мене від перекладача українською мовою, iнформацiя про перекладачку англiйською, але штамп агенцii- українською мовою
-
А у Вас не дублюється інфо на інгліш в перекладі хіба?
-
Я подавала документи в Торонто собі на паспорт 11 жовтня. Працюють
-
я зрозуміла😅 у мене і штампи перекладені
-
Я мала на увазi штампи перекладача seals на документах - всi переведенi.
-
Якщо напишуть- буду переводити наново, чи якось просити перекладачку,щоб перевела свiй штамп на всiх документах.
-
Ні. В Україні не можна, Польща найближче.
-
Дуже вам дякую. Не знаєте, в VFSGlobal в Україні же можна послати, чи це треба закордон кудись?
-
Не переживайте, максимум можуть новий переклад запросити, завернути через це не завернуть, це на сайті IRCC вказано
-
Сподiваюсь👀🐴🙏
-
Головне, щоб там була необхідна інформація і вказана кваліфікація. Я отримала номінацію зі штампом агенції українською мовою, англійською на штампі тільки назва була. Не думаю, що за умови всіх необхідних даних саме до штампу будуть якісь питання
-
Це стосується тільки депенданта. Надішліть документи через VFS Global або через фірми, хто возить паспорти. На вас все прийде окремо.
-
Дякую. ❤
-
Видбитки вони вже майже 2 роки приймають, але візами не займаються.
-
не знаєте чому? Бо чоловік здавав відбитки у Києві місяць тому. Тобто, вони працюють.
-
Є, і багато.
-
Отримати через українських юристів посередників. Пишіть в приват, скину контакти.
22 Jan 2023, 05:40
199066/231578
5 minutes ago