Привіт! Прошу підказати тих, хто прибув Вініпег. В якому аеропорту офіцер Вам надав документи в Торонто чи у Вінніпезі? Скільки часу це зайняло? Планую придбати квитки і хочу розрахувати час на пересадку 🙏
Усіх вітаю! Питання до тих,хто уже прибув в Манітобу по програмі CUAET: якщо ви декларували суму грошей,яку мали із собою при прильоті в Канаду,то не було проблем із отриманням федеральної матеріальної допомоги?
Здравствуйте подскажите насчёт садиков в Виннипеге ? Моему ребёнку 1,6 года как быстро можно его устроить в сад ? Как его искать или возможно кто то помогает в поиске и устройстве ? Спасибо
або є ще такий лінк
хоча як на мене перший варіант краще)
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html
Таке знайшов, але чи це добрий лінк, не дуже впевнений.
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
Ааа, то я не там дивлюся значить 🤦♀️
А не підкажете посилання? Бо там є різні варіанти. То відбір по провінції, то ще якісь типи. Не можу зрозуміти, куди приткнутися.