Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
‼️СРОЧНО‼️ ‼️ЭТО КАСАЕТСЯ КАЖДОГО В ЭТОЙ ГРУППЕ‼️ В данный момент проходит обучение для новичков 🔥 Сразу говорю - без наркотиков, инвестиций и прочей ерунды. 🔥 Быстрый старт, прибыль вы получите уже в первый день работы 🔥 Все легально 🔥 Для работы нужен смартфон и всего 1 час твоего времени в день 🔥 Доведём вас за ручку до прибыли ‼️Не берём никаких оплат от вас, мы работаем на % (вы зарабатываете и только потом делитесь с нами) Кому действительно интересно пишите в личку "+" и я обязательно тебе отвечу
-
Вам точно прийде запит на нову, але пам'ятайтаю випадок, що довідку потрібно було з країни, де отримати її на межі нереального, то писали пояснення про це. Проте, знову ж таки, якщо якийсь офіцер пішов комусь на поступки, не означає, що Ваш так само зробить. З країн, де це реально зробити (довго, дорого, але реально) - люди роблять нові.
-
Насправді, я б хотів give credit to women. Більшість головних аплікантів саме жінки. Така тенденція спостерігається не тільки під час війни, а й до війни. Я в імміграційному комітеті КУК з 2019 року, то у більшості випадків ініціаторами імміграції є саме жінки.
-
Це напевне що більше стосується тої імміграції, що через КУК, бо зараз серед куетівців бачу іншу тенденцію. Чоловіки швидше знайшли роботу, більше з них мають фул тайм, а ще як написала вище Людмила, багато жінок взагалі не працюють чи не працювали довго через малих дітей.