Імміграція до Манітоби
-
Вам точно прийде запит на нову, але пам'ятайтаю випадок, що довідку потрібно було з країни, де отримати її на межі нереального, то писали пояснення про це. Проте, знову ж таки, якщо якийсь офіцер пішов комусь на поступки, не означає, що Ваш так само зробить. З країн, де це реально зробити (довго, дорого, але реально) - люди роблять нові.
-
Насправді, я б хотів give credit to women. Більшість головних аплікантів саме жінки. Така тенденція спостерігається не тільки під час війни, а й до війни. Я в імміграційному комітеті КУК з 2019 року, то у більшості випадків ініціаторами імміграції є саме жінки.
-
Це напевне що більше стосується тої імміграції, що через КУК, бо зараз серед куетівців бачу іншу тенденцію. Чоловіки швидше знайшли роботу, більше з них мають фул тайм, а ще як написала вище Людмила, багато жінок взагалі не працюють чи не працювали довго через малих дітей.
-
Додам власні спостереження, які базуються на досвіді знайомих та друзів за останні 2 роки. Стосується саме тих, хто приїхав по CUAET. Серед більшості сімей знайомих та друзів саме жінки є більше успішні з точки зору кар'єри та більших salaries, набагато швидше вчать англійську і т.п. Хоча в Україні було навпаки. Останній приклад: чоловік та дружина разом працюють на заводі у Стенйбаху. Стартанули з однакових позицій, типу product assembler. За 3 місяці жінка вже була team lead, а за рік стала керівником зміни і associate manager. Чоловік і надалі залишився на початковій позиції. Хоча в Україні працював начальником департаменту банку в Києві, а вона працювала у спеціалістом у маркетингу. Таких випадків знаю понад десяток. Звичайно, це суб'єктивна статистика 😁 Не кидайте в мене тапками 😂🙈
-
Отак і сім'ї розпадаються... Чоловіку знаєте як "обідно"?))
-
По моїх спостереженнях: переважна більшість знайомих подається через жінок. На рахунок мови -- це правда, багато знайомих родин, де саме жінка вчить мову, а чоловік -- просто красивий))
-
Ну чому)) я можу пiти і здати селпiп на 11+, Але я фрiлансер. Подаємо через дружину бо робота стабільна гарного тіра