Імміграція до Манітоби
-
По моїх спостереженнях: переважна більшість знайомих подається через жінок. На рахунок мови -- це правда, багато знайомих родин, де саме жінка вчить мову, а чоловік -- просто красивий))
-
Ну чому)) я можу пiти і здати селпiп на 11+, Але я фрiлансер. Подаємо через дружину бо робота стабільна гарного тіра
-
Доброго ранку, сьогодні останній день програми ПР через родичів. Хтось чув, чи будуть її продовжувати?
-
Вибачте, але ви зараз написали фразу: « Чоловік-просто красивий» і мене це трохи обурило. Ви, вибачте, порівнюйте одне з одним! Чоловікам так само можна виїзджати з країни як і жінкам? Чи ви хочете сказати що чоловіки тут тупі? Тут немає рівних умов, бо чоловіки не можуть виїхати з України і їх тут просто менше.
-
-
Добрий ранок! Є польська довідка про несудимість від 31 січня 2024, доречно робити нову? Чи можу подати зараз аплікацію з діючою, потім приєднати нову?
-
Ми не входимо навіть в 10ку країн які імігрують в Канаду. На цьому фоні зовсім не важливо наші жінки успішні чи чоловіки... ну чесно🤷♀️🤦♀️
-
@western9 поки бачу вашу активність тут то спитаю якщо можна: якщо подавались на номінацію від провінції по спецвибірці і клеймили бали за те що живемо в Брендоні(і без них було 60, але чогось вирішили і їх заклеймить) зараз номінація отримана готуємо доки на федеральний. Підкажіть на федеральному етапі чи можлива зміна міста проживання на Вінніпег? Питання поки що гіпотетичне але є певні можливості там по роботі у чоловіка і хотілось би знати чи можемо взагалі такий варіант розглядати?