Імміграція до Манітоби
-
Ну чому)) я можу пiти і здати селпiп на 11+, Але я фрiлансер. Подаємо через дружину бо робота стабільна гарного тіра
-
Доброго ранку, сьогодні останній день програми ПР через родичів. Хтось чув, чи будуть її продовжувати?
-
Вибачте, але ви зараз написали фразу: « Чоловік-просто красивий» і мене це трохи обурило. Ви, вибачте, порівнюйте одне з одним! Чоловікам так само можна виїзджати з країни як і жінкам? Чи ви хочете сказати що чоловіки тут тупі? Тут немає рівних умов, бо чоловіки не можуть виїхати з України і їх тут просто менше.
-
-
Добрий ранок! Є польська довідка про несудимість від 31 січня 2024, доречно робити нову? Чи можу подати зараз аплікацію з діючою, потім приєднати нову?
-
Ми не входимо навіть в 10ку країн які імігрують в Канаду. На цьому фоні зовсім не важливо наші жінки успішні чи чоловіки... ну чесно🤷♀️🤦♀️
-
@western9 поки бачу вашу активність тут то спитаю якщо можна: якщо подавались на номінацію від провінції по спецвибірці і клеймили бали за те що живемо в Брендоні(і без них було 60, але чогось вирішили і їх заклеймить) зараз номінація отримана готуємо доки на федеральний. Підкажіть на федеральному етапі чи можлива зміна міста проживання на Вінніпег? Питання поки що гіпотетичне але є певні можливості там по роботі у чоловіка і хотілось би знати чи можемо взагалі такий варіант розглядати?
-
У будь якому випадку CUAET вніс нову кров якісних іммігрантів до Канади. Про це вам скаже будь який рядовий канадець - більшість дуже задоволені українцями, відношенням до роботи та якістю роботи саме українців. Як не сумно звучить, але завдяки війні Канада таким чином все таки залучила дуже якісних іммігрантів (у більшості випадків) з України. У довгостроковій перспективі, 25 років і більше, це дасть свої плоди. Так було під час І та ІІ світових війнах.