Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка які документи потрібні щоб підтвердити 4 роки роботи в Україні, для подачі заявки по провінційній програмі імміграції.
-
Ну точно взнаємо, коли хтось засабмітити аплікацію і розкаже про досвід. Поки всі відібрані аплікації виключно тих, хто проходив через КУК та ті люди, які мають тут родичів, або самостійно набрати 60 балів. Я думаю, що після вересня -жовтня ми побачимо перші вибірки для українців-CUAET, які будуть йти через skilled workers in Manitoba.
-
На скільки я зрозумів, то для skilled overseas необхідно мати 6 місяців роботи в Манітобі, а не діючий контракт. Але тоді потрібно показувати Proof of founds. Якщо нема грошиків, то тоді має бути робота. А от якщо йте через manitoba experience, то там тоді жорсткі вимогою до наявності роботи на довгий термін, за те нема вимог набирати 60 балів
-
Так
-
Це тільки в Манітобі?
-
Панство, тут за лінком є підрахунок балів по ЕОІ immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/process-policies/eoi/ranking/ Я тут подивився, що останні вибірки це в районі 700. Тобто без діючого контракту з працедавцем Манітобі , що дає 500 балів - все інше не прохідне. Чи для українців ці 1000 балів не рахуються, а буде окрема вибірка?