Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка як зробити новий стаді перміт чи візітор рекорд для дитини? Попередній разом з паспортом в 25 році закінчаться. Зараз вдалось новий паспорт зробити. В яку організацію звертатись? Чи на сайті IRCC? Буду вдячна якщо є покрокова інструкція чи відео.
-
Пане @western9 Підскажіть будь ласка , отримали номінацію з помилковим noc , чекаємо відповіді після відправки емейла . Ми ж не можемо поки подаватися на фед етап ? Краще зачекати я так розумію .( і ще одне питання , на вашу думку вони ж не могли свідомо вказати noc мого чоловіка в моєму сертифікаті , вважаючи його роботу постійною і кращою ? Я подавалась через друзів , і мала на момент подачі парт тайм роботу , але пізніше години збільшилися і я їм відправляла оновлений Джоб офер )
-
Як правило, на федеральному вимагають вимагають пройти біометрію ще раз.
-
Я не Вес, але за компʼютером ) на цьому сайті можна перевірити чи потрібно вам здавати заново біометричні данні чи підходить старі
-
ircc.canada.ca/english/visit/biometrics.asp
-
Подскажите, медикал на эмиграцыю в какой клинике сколько стоит, а то был только что в assinibone clinic, так там 380$ за человека
-
If you’re between 14 and 79 years old, you need to give your fingerprints and photo for all permanent residence applications, even if you already gave us your biometrics and they’re still valid.
-
Всім привіт. Прошу вибачення, якщо це вже обговорювалось (багатодітна мама на full-time просто не маю секунди читати мої 15тис повідомлень тут 🙂🙃). Які 2 листи потрібно від роботодавця? - job offer - договір на працевлаштування на 1 рік чи більше? Які вимоги? Може, в когось є їх зразок на посаду бухгалтер? Тір 12200? Всім дякую за корисну інформацію і допомогу.
-
Скиньте ваш файл , я спробую . Де вам потрібно галочки а де ні ?
-
Хто може підказати можливо ли покликати батьків до Канади якщо ще не отримали піар? Чи їм самим треба подавати на візу та чи важко її зараз отримати на Укр паспорт