Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Прошу вибачення, якщо це вже обговорювалось (багатодітна мама на full-time просто не маю секунди читати мої 15тис повідомлень тут 🙂🙃). Які 2 листи потрібно від роботодавця? - job offer - договір на працевлаштування на 1 рік чи більше? Які вимоги? Може, в когось є їх зразок на посаду бухгалтер? Тір 12200? Всім дякую за корисну інформацію і допомогу.
-
Скиньте ваш файл , я спробую . Де вам потрібно галочки а де ні ?
-
Wes. Вже 20 раз той CHECKLIST спускаю. Не можу клікнути. Я на все ставлю галочки. А на два останні не дає. Я не розумію. Я вже оплатила. Вже все. Тільки ось це мені не дає закінчити.
-
Хто може підказати можливо ли покликати батьків до Канади якщо ще не отримали піар? Чи їм самим треба подавати на візу та чи важко її зараз отримати на Укр паспорт
-
🙋♀
-
Не зрозуміло. Якщо у вас зв'язок із провінцією через друзів, а не через роботу, то NOC не повинен мати значення. Подаватися на федеральний етап, а як будуть питання, то IRCC зв'яжеться із MPNP
-
Все. SUBMITTED. Велика подяка всім що відповідали.
-
Якщо немає CUAET То туристична віза відкривається В Україні очікування приблизно 400 днів В Польщі і деяких інших країнах ЄС 70днів приблизно
-
Друзі, майте терпіння, якщо вам адміни не відповідають. Ми також ще працюємо 😁 І також не старайтеся телефонувати (навіть не знаю звідки мій телефон у деяких незнайомих людей з чату😡) Адміни є просто волонтерами, а не професійними імміграційними консультантами.
-
Переважно роботодавець має форму employment verification letter, де вказана посада, обов'язки, дати роботи, кількість годин (фултайм) та заробітна плата. Цього достатньо.
-
Мова чату українська або англійська. Ціни у всіх +/- одинакові. Ви можете передзвонити в інші сертифіковані клініки.
-
Всі здають біометричні дані для ПР, з 14 по 79 років.
-
Може продають ваш номер? 😁
-
То вже все, міняйте номер. Має один хтось Ваші номер - будуть мати всі))
-
Немає. Вони відправили тільки результати аналізу. Я хотіла до анкети на ПР додати, по типу звіту якогось. Уже пройшло більше року.
-
Для чого? Якщо для імміграції, то результат не потрібен. Додаєте документ про проходження, що надали в клініці, там де Ваше фото.
-
Можна, якщо є доступ через клініку, де ви проходили медогляд. Наприклад, я можу сказати результати медогляду, який мама проходила у квітні 2022.
-
Дякую ☺️
-
Дзвонити до клініки та питати у них щоб надіслали на електронну пошту
-
Може якраз того дзвонили 🤭
22 Jan 2023, 05:40
199358/229593
23 minutes ago