Імміграція до Манітоби
-
Це для Manitoba Skilled Worker. Зрозуміло
-
У нещодавніх закріплених повідомленнях є роз'яснення і сценарії.
-
Skilled workers overseas то інша програма, і вона для людей, які подається поза межами Канади.
-
На скільки я зрозумів, то для skilled overseas необхідно мати 6 місяців роботи в Манітобі, а не діючий контракт. Але тоді потрібно показувати Proof of founds. Якщо нема грошиків, то тоді має бути робота. А от якщо йте через manitoba experience, то там тоді жорсткі вимогою до наявності роботи на довгий термін, за те нема вимог набирати 60 балів
-
Для українців вже було точно дві вибірки, одна у травні, друга у червні. Я думаю, що поки більше ніхто не подався, тому ви і не бачити вибірку для українців. Хіба може ще опублікують до кінця місяця.
-
Ок, зрозуміло, просто були вже вибірки, а для українців тільки одна... тому і перепитую
-
Так діючий контракт є однією із обов'язкових умов для подачі саме по цій програмі.
-
Так
-
Це тільки в Манітобі?
-
Для українців вже є окрема вибірка. Як тільки людина виконає необхідні критерії, то система має відібрати аплікантів.
-
Панство, тут за лінком є підрахунок балів по ЕОІ immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/process-policies/eoi/ranking/ Я тут подивився, що останні вибірки це в районі 700. Тобто без діючого контракту з працедавцем Манітобі , що дає 500 балів - все інше не прохідне. Чи для українців ці 1000 балів не рахуються, а буде окрема вибірка?
-
Бо трохи є сумніви Там як би платиш, а потім тобі повертають, і чи робить досі така схема, і чи буде робить поки ми прилітимо) Але так, зп таких умов вигідніше робить в Вінніпег
-
Для чого вам проходити за межами Канади? У Вінніпезі це буде безкоштовно.
-
Якщо є посвідчення, то обов'язково обміняйте його, щоб йшов стаж тут у Манітобі. Візьміть інструктора на пару занять, і ви побачите, як легко їздити по Вінніпезі.
-
Ось тут шукайте клініки в потрібних країнах. secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx?_ga=2.128615183.228588974.1526313782-1707723430.1507213783
-
Не у всіх! Мають бути спеціалізовані клініки.
-
У всіх. Гугл допоможе 😅
-
Місяць- із Риму.
-
Доброго дня всім. Хтось проходив медичний огляд до приїзду в Канаду? В яких клініках можна це зробити або де знайти офіційну інформацію? Дякую🙏🏻
-
В мене така сама ситуація, досвід водіння один місяць 20 років тому. Але без машини нереально, тож планую брати уроки та федеральну допомогу витратити на купівлю хоч якогось авто.
22 Jan 2023, 05:40
19941/230188
about 2 hours ago