Імміграція до Манітоби
-
А ще якщо бал 780 по swm, але teer 3 чи є сенс чекати тагргетовану вибірку по ноку чи краще шукати інші PNP програмы з простішими умовами, скачеван, лабладор ..?
-
Вітаю, Я так розумію на сво неможливо подати якщо працюєшь в манітобі?
-
Ви відкрили посилання ?
-
В відео заповнюють EOI
-
А ви відкрийте хочаб відео
-
Так по моєму нок убила рік тому по балами ніяк це вже майже максимально, залишилась французька тільки
-
Тільки Манітоба віднімає
-
I guess it's too many people for them(
-
I think they need to support us because we make a lot and everything in right way so for all CUAET they need to help us to have the pr asap :(
-
Це альберта в сільській місцевості, з можливим lmai, але балы там невідомі,хоча з джоб офер можна відразу подаватися
-
Дізнайтесь умови в тій провінції , чи не віднімають бали за звʼязок з іншою провінцією. І майте на увазі що якщо вирішите повернутися в Манітоба то тут вже точно віднімуть бали
-
Вибірки із додатковими критеріями, типу Completed post-secondary study in Manitoba or occupation specific selection.
-
Та яка імміграція. Скоріше б 2027-28 щоб назад в Польщу виганяти почали
-
Але Манітоба поки ні ,тільки високі балы як розумію і таргетоіані вибірки?
-
Якщо пропонують, то звичайно вивчіть умови імміграції у тій провінції спершу.
-
Тобто якщо мені запропонували вигідний офір в іншій провінції краще іхати ніж чекати продовжив ворк перміт чекаю вже давно, не знаю як краще
-
chatGPT всього не знає, особливо нюансів у програмах
-
This is my question if we apply for refugee we can come back to Ukraine later because I know in some ways to apply for refugee you are denied to come back to your country
-
Тобто шансів тут всеж таки більше?
-
For those with expired passports there is always a way to apply for refugee status.
22 Jan 2023, 05:40
199424/230923
15 minutes ago