Імміграція до Манітоби
-
Все буде добре і буде скоро у вас номінація ❤️🥂
-
Отримаєте обовʼязково. Я дивлюсь що зазвичай близько двох тижнів ін процес, то нам так пощастило…. При тому що кейс дуже простий 🤷🏻♀️
-
Just because you really want it doesn't mean that Canada is obligated to give you PR. If you have realistic expectations, it will be easier to accept reality as it is and act accordingly.
-
Чудово, в такому випадку більшість не отримає permanent resident, бо закінчуються паспорти, а новий виготовити не можливо. Я в такій ситуації і думаю багато людей теж, в мене ще рік ворк перміту, 5 жовтня я відправив документи на федеральний етап. Так що, для мене це останній рік в Канаді, жаль, но не легально я тут не буду перебувати.
-
Звідки ви знаєте як швидко вас розглянуть ? Отримаєте АОР 4-4,5 місяців й може ви щасливчик і отримаєте рішення ще за 2-3 місяця І не потрібно буде новий паспорт
-
От чесно, поки тільки ви один, хто не отримав новий паспорт. За останніх 3 місяці, то всі без виключення знайомі , в тому числі чоловіки, жінки, діти, отримали нові паспорти в консульстві. Не було жодних проблем. Або я дуже lucky мати таких знайомих або тих кілька десятків людей є нерепрезентативною вибіркою.
-
Є біженство і TRP, так що не падайте духом. На додачу є ще ордер на недепортацію українців, а з ним можна ворк перміт отримати. Звісно ПР це вже буде дуже складно, але все краще ніж без доків нелегалом десь працювати
-
За сьогодні кілька аплікантів отримали кілька однотипних запитів від IRCC щодо proof of funds, new employment verification letter, paystubs. Як я вже неодноразово казав, ці всі речі варто завантажувати разом із аплікацією на ПР, хоча ці документи і є optional, IRCC звертає увагу на все. Не полінуйтеся додати максимально інформацію про себе..
-
В «тому іншому чаті, який не будем тут називати» є достатньо кейсів з людьми у розшуку і з 18річними котрі поїхали коли було 15 😔
-
Так подивіться вище мої скріншоти, чому я не можу отримати новий паспорт, чи ви думаєте я просто так сиджу і пишу, і не жаліюся тут, ділюся інформацію яка в мене ситуація.