Імміграція до Манітоби
-
Звідки ви знаєте як швидко вас розглянуть ? Отримаєте АОР 4-4,5 місяців й може ви щасливчик і отримаєте рішення ще за 2-3 місяця І не потрібно буде новий паспорт
-
От чесно, поки тільки ви один, хто не отримав новий паспорт. За останніх 3 місяці, то всі без виключення знайомі , в тому числі чоловіки, жінки, діти, отримали нові паспорти в консульстві. Не було жодних проблем. Або я дуже lucky мати таких знайомих або тих кілька десятків людей є нерепрезентативною вибіркою.
-
Є біженство і TRP, так що не падайте духом. На додачу є ще ордер на недепортацію українців, а з ним можна ворк перміт отримати. Звісно ПР це вже буде дуже складно, але все краще ніж без доків нелегалом десь працювати
-
За сьогодні кілька аплікантів отримали кілька однотипних запитів від IRCC щодо proof of funds, new employment verification letter, paystubs. Як я вже неодноразово казав, ці всі речі варто завантажувати разом із аплікацією на ПР, хоча ці документи і є optional, IRCC звертає увагу на все. Не полінуйтеся додати максимально інформацію про себе..
-
В «тому іншому чаті, який не будем тут називати» є достатньо кейсів з людьми у розшуку і з 18річними котрі поїхали коли було 15 😔
-
Так подивіться вище мої скріншоти, чому я не можу отримати новий паспорт, чи ви думаєте я просто так сиджу і пишу, і не жаліюся тут, ділюся інформацію яка в мене ситуація.
-
Це просто, но ясно ж яка відповідь буде, приїдеш в Україну і оновиш дані.
-
Судячи з відгуків людей, що все дуже довго розглядається, і так влаштована система яка працює роками, то з якого дива мене мають розглянути швидко, я не вірю в дива.
-
Давайте піднімемо вашу страховку на машину до 500$ на місяць, ніхто ж не заставляє їздити на машині...
-
Так це ж один випадок, а не сотні.