Імміграція до Манітоби
-
Я вже писав про випадок, що вдалося одному апліканту зв'язатися із ТЦК по емейлу та телефону, і дані оновили віддалено.
-
За сьогодні кілька аплікантів отримали кілька однотипних запитів від IRCC щодо proof of funds, new employment verification letter, paystubs. Як я вже неодноразово казав, ці всі речі варто завантажувати разом із аплікацією на ПР, хоча ці документи і є optional, IRCC звертає увагу на все. Не полінуйтеся додати максимально інформацію про себе..
-
В «тому іншому чаті, який не будем тут називати» є достатньо кейсів з людьми у розшуку і з 18річними котрі поїхали коли було 15 😔
-
Так подивіться вище мої скріншоти, чому я не можу отримати новий паспорт, чи ви думаєте я просто так сиджу і пишу, і не жаліюся тут, ділюся інформацію яка в мене ситуація.
-
Чому ясно. Он же вище написали що вдалося дистанційно
-
У Канаді, на відміну від США, біженці без проблем влаштовуються на роботу, і навіть на добрі посади.
-
Це просто, но ясно ж яка відповідь буде, приїдеш в Україну і оновиш дані.
-
Не плануєте виробляти новий паспорт? Тоді варто розглянути подачу на біженство, але пам'ятайте ось це. t.me/uccmb/241324 t.me/uccmb/241325
-
Судячи з відгуків людей, що все дуже довго розглядається, і так влаштована система яка працює роками, то з якого дива мене мають розглянути швидко, я не вірю в дива.
-
Тут є способи залишитися, але якщо що то куди ви поїдете?
-
От зараз хочуть ввести зміни і зупинити нотаріальні дії для військовозобов'язаних, які не в Україні, в діють по довіреності. От буде халепа, бо нічого ні продати, ні оформити спадщину не можна буде.
-
Можна розказати все що завгодно, що навіть і Макдональдсі студенткою працювала)
-
Давайте піднімемо вашу страховку на машину до 500$ на місяць, ніхто ж не заставляє їздити на машині...
-
Так це ж один випадок, а не сотні.
-
У вас вже федеральный этап, все будет добре я думаю
-
Ніхто не заставляє отримувати піар
-
Тільки одна дорого, до дому.
-
Підкажіть будь ласка, якщо обробка заявки на ПР триває рік+, то чому вона коштує так дорого? За що платити іміграціїні системі гроші якщо вона така заторможена, дірява, і ржава?
-
У беклозі понад 1 млн заявок, ресурси IRCC не безлімітні.
-
В інших країнах ситуацію з цим бачили?
22 Jan 2023, 05:40
199542/232657
2 minutes ago