Імміграція до Манітоби
-
У всіх. Гугл допоможе 😅
-
Місяць- із Риму.
-
Доброго дня всім. Хтось проходив медичний огляд до приїзду в Канаду? В яких клініках можна це зробити або де знайти офіційну інформацію? Дякую🙏🏻
-
İD карта вам знадобиться, якщо ви захочете звернутися до консульства України у Канаді, наприклад, та змінити закордонний паспорт, без внутрішнього цього не роблять. Якщо ви домовитися з органом який його видає, щоб третя особа змогла його забрати та переслати вам, то це буде супер.
-
Відмінити не можна? Щоб оформити через консульство вже в Канаді.
-
Теж схожа проблема. Посвідчення є але давно не водила машину, треба брати уроки. Та і відразу машина не купиться, бо не дешеве задоволення. Буду шукати роботи близько від житла і навпаки. А то зимою в -40 як буде далеко не дойдеш, до дверей би дійти🤣
-
Зробіть доручення на родичів, вони заберуть документ і перешлють вам.
-
Не потрібен
-
Підкажіть, будь ласка, чи знадобиться в Канаді для будь -яких потреб внутрішній украінський паспорт? Ситуація така, що донька подалася ще в кінці квітня на нову id-картку, але іі досі немає, в Украіні страшенні черги на документи. В неділю вже летимо на Вінніпег, тобто є висока вірогідність, що паспорта так і не буде. Чим це нам може потенційно загрожувати?
-
Доброго дня! Манітобці, питання: чи дуже дискомфортно буде в Вінніпезі без автівки? Маю посвідчення водія, але не маю досвіду і сумніваюся, що за місяць- два наберуся його достатньо, щоб у незнайомій країні самостійно возити дітей. Дітям 3 і 8рр., отже, як мінімум молодшого потрібно буде возити. Ну і самій їздити на роботу та за продуктами. Слабо уявляю, як справитися без авто. Я не права?
-
Привіт хтось чув за роботу руфером в Канаді?
-
Якщо ви маєте намір покинути країну на протязі цих трьох років тоді вам буде потрібна вклеєна віза( про це краще запитати як і до чого в Іміграційній служби) в якщо не плануєте тоді не ватро займати свій час тією вклейкою. Так рекомендують іміграційні консультанти, люди ,не тільки я :)