Імміграція до Манітоби
-
İD карта вам знадобиться, якщо ви захочете звернутися до консульства України у Канаді, наприклад, та змінити закордонний паспорт, без внутрішнього цього не роблять. Якщо ви домовитися з органом який його видає, щоб третя особа змогла його забрати та переслати вам, то це буде супер.
-
Відмінити не можна? Щоб оформити через консульство вже в Канаді.
-
Теж схожа проблема. Посвідчення є але давно не водила машину, треба брати уроки. Та і відразу машина не купиться, бо не дешеве задоволення. Буду шукати роботи близько від житла і навпаки. А то зимою в -40 як буде далеко не дойдеш, до дверей би дійти🤣
-
Зробіть доручення на родичів, вони заберуть документ і перешлють вам.
-
Не потрібен
-
Підкажіть, будь ласка, чи знадобиться в Канаді для будь -яких потреб внутрішній украінський паспорт? Ситуація така, що донька подалася ще в кінці квітня на нову id-картку, але іі досі немає, в Украіні страшенні черги на документи. В неділю вже летимо на Вінніпег, тобто є висока вірогідність, що паспорта так і не буде. Чим це нам може потенційно загрожувати?
-
Доброго дня! Манітобці, питання: чи дуже дискомфортно буде в Вінніпезі без автівки? Маю посвідчення водія, але не маю досвіду і сумніваюся, що за місяць- два наберуся його достатньо, щоб у незнайомій країні самостійно возити дітей. Дітям 3 і 8рр., отже, як мінімум молодшого потрібно буде возити. Ну і самій їздити на роботу та за продуктами. Слабо уявляю, як справитися без авто. Я не права?
-
Привіт хтось чув за роботу руфером в Канаді?
-
Якщо ви маєте намір покинути країну на протязі цих трьох років тоді вам буде потрібна вклеєна віза( про це краще запитати як і до чого в Іміграційній служби) в якщо не плануєте тоді не ватро займати свій час тією вклейкою. Так рекомендують іміграційні консультанти, люди ,не тільки я :)
-
Привіт, якщо ви сама без чоловіка та з діточками такими маленькими вам однозначно буде потрібна чиясь допомога адже ви будете на роботі. Садочки мають великі черги(навіть чула до 2 років є) , не зовсім безкоштовні це відносно безкоштовні( є субсидії ), як варіант з кимось об’єднуватись і допомагати одна одній ще з такими ж дітками мамами . І це не програма для біженців. Канада програму Cuaet запровадила це дозвіл на в’їзд та роботу . Ті гроші котрі держава дає одноразову допомогу це пух відносно тутешніх цін, і тимбільше у вас навантаження є ,діточки крихітні. Якщо немаєте в Канаді підтримки добре зважте усі За та Проти. Зичу добра.
-
Ще до війни, з моєю знайомою були такі трабли и дитиною та першим чоловіком. Вона дитину вивозила за кордон, та потім мала проблеми що колишній заяву накатав нібито він не давав свого дозволу на те в міграційну службу. Але то був приклад неадекватних стосунків, він хотів їй насолити. Тому вважаю що якщо колишній такого робити не буде то все й буде гаразд.
-
Нам вже в Іспанії в консульстві порадили мати такий документ на майбутнє. Коли дитині потрібно буде оформлювати документи, наприклад новий паспорт. Я просила чоловіка, він зробив такий дозвіл для мене, але нотаріус в Україні з нього відверто насміхалася. Сказала що то дурниці і вона зробить, якщо є таке бажання, але, скоріш за все він ніколи не знадобиться, бо я і так як матір є законним представником своїх дітей.