Імміграція до Манітоби
-
Чи потрібно у формі ІММ0008 вказувати роки навчання включно з початковими класами 1-4? Вчилась з 1 по 4 в одній школі, але при собі не маю ні табелю нічого,,, тільки з 5 до 11 клас є з іншої школи вже Дуже дякую за відповідь
-
Пишіть все так як було на справді по життю , рік місяць - вчився заочно та працював , вже коли зробете розяснений лист там напишіть більш детально по кожному році . Навчання лише навчальні роки разом , 4 роки Елементарі Школа, 7 років Secondary Школа , 5 років Университет .
-
Можу розповісти, як я літала до Консульства в Торонто. Так як маю лише один вихідний день. Я вилітала щ Вінніпегу рейсом air Canada у 5 ранку, у 8 я була в Торонто, до консульства на таксі 25 хвилин десь. Всі встигають і забрати і подовжити паспорти. Поверталась до Вінніпегу рейсом у 10 вечора, теж air Canada. West jet не дуже рекомендую, мені там було дуже не зручно сидіти. І скільки років дитині? Якщо вона не здавала відбитки, то ви зможете забрати паспорт, якщо дитина при оформленні паспорта здавала відбитки, то вам не віддадуть паспорт
-
Я не буду до aor ✍️ думав тільки над таким варіантом.
-
Oh I would like this… when in 1999 ago was war in Kosovo, my colegues who moved to Canada during this war, she told that they gave Pr automatically, without any applications, now no matter (((
-
Пробачте, що у 2022 ми були в окупації і молились щоб вижити, а не робили візу у перших рядах
-
Im not Ukrainian but I lived there and my baby have both citizenships, I feel like Ukrainian because the city gives me a lot, I love the people, I love the food, and also I know how to cook Ukrainian food, but I said I would like to because you deserve the best because is unfair what’s happening with the country because of the katsapi. So I hope Canada help more and maybe someone said that my words of easy pr are not ok but as I said is just my thoughts.
-
Не ну якщо у вас знайомі інваліди 2й групи то певно їм не було до запиту на влк, у більшості випадків якщо навіть тцк десь згубив вашу справу вони не будуть брати на себе провину і тупо вас до розшуку подадуть. В цілому влк дійсна тільки певну кількість років тому це тупо лотерея