Імміграція до Манітоби
-
Ні, у нас з ними різниця +- пару місяців. Одні навіть пізніше нас подались
-
Федеральний етап, персонал хісторі: якщо я була безробітною 3 роки і 1 рік з цих 3 була на обліку в центрі зайнятості в Україні, як краще вказати просто 3 роки безробітна чи 1 рік безробітна, потім центр зайнятості а потім знову безробітна. Дякую усім хто відгукнеться
-
Дякую за ваш досвід Літала точно так само, коли подавала паспорт дитині Проблема зараз в тому що найраніший виліт з Вінніпега, якщо летіти air Canada (іншу компанію не розглядаю навіть), 7:30 ранку прибуття в Торонто 11:10 ранку Ніби час є встигнути на 12 Але можуть бути затримки літаків, що передбачити не можливо, але трапляється часто Короче, прийдеться ризикувати Бо паспорт треба забрати в будь якому варіанті
-
Скажіть, будь ласка, головний аплікант - дружина. Чоловік IT з 20-річним досвідом роботи, але останні 10 років працює фріланс. Чи варто вказувати цей досвід, якщо документалтного підтвердження цьому не буде.
-
Я два рази літала West jet, зовсім не сподобалось, їх відношення, не комфортні місця, дуже боліла спина вже після 30 хвилин польоту
-
О так, вже не має рейсу на 5 ранку, я місяць тому летіла. Тоді оберіть середу, вони пізніше починають. Хоча як я була, то вони почали працювати з тими хто хоче продовжити отримати паспорти після 12.30, так як була затримка з тими хто подавався.
-
Я так летіла забрала сьогодні всіх прийняли
-
Щиро дякую за відповідь. Ще одне питання: Мій NOC/TIER 12200 - accounting technicians and bookkeepers. Я не розібралась з регульованими і нерегульованими професіями. Чи вимагатиме від мене цей NOC i назва професії додаткових завірянь/легалізації/атестації дипломів/тд?