Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, головний аплікант - дружина. Чоловік IT з 20-річним досвідом роботи, але останні 10 років працює фріланс. Чи варто вказувати цей досвід, якщо документалтного підтвердження цьому не буде.
-
Я два рази літала West jet, зовсім не сподобалось, їх відношення, не комфортні місця, дуже боліла спина вже після 30 хвилин польоту
-
О так, вже не має рейсу на 5 ранку, я місяць тому летіла. Тоді оберіть середу, вони пізніше починають. Хоча як я була, то вони почали працювати з тими хто хоче продовжити отримати паспорти після 12.30, так як була затримка з тими хто подавався.
-
Я так летіла забрала сьогодні всіх прийняли
-
Щиро дякую за відповідь. Ще одне питання: Мій NOC/TIER 12200 - accounting technicians and bookkeepers. Я не розібралась з регульованими і нерегульованими професіями. Чи вимагатиме від мене цей NOC i назва професії додаткових завірянь/легалізації/атестації дипломів/тд?
-
Згідна, дай Бог, щоб і в Канаді все було добре до того часу, по зарплатам ітд….
-
Тобто я так здогадуюсь 😊, що все ок для мене. Що я спокійно рухаюсь по NOC/TIER 12200 i ніяких додаткових зусиль чи неочікуваних моментів з освітніми документами не виникне в майбутньому. Так? 😊
-
Онлайн швидко
-
Онлайн спробуйте