Імміграція до Манітоби
-
Це на федеральний ?
-
Так. Номер буде той самий, зміниться дата дії
-
Не сам номер, а строк його дії, так
-
Писала десь на 7 місяці, ніякого результату. Написали чекати. Дочекались))
-
1 рік та 2 місяці
-
Ви до них писали за весь цей час чи просто чекали?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка ті хто вже отримав $500 сплачених за номінацію назад на свій рахунок після того як вас номінували, як довго ви чекали на cash back?)
-
Буду знати, дякую за інсайдерську новину.
-
Вам нічого не дасть, якщо напишите, агов де мої гроші? Повернення відбувається вручну, по черзі Зараз приблизно жовтень 2023
-
В мене такий статус був то нічого не питали, просто звʼязувались з роботодавцем. Більше ніяких дозапитів не було.
-
How many family members are accompaning? - я, чоловік, син-українець і син, народжений в Канаді. Всього нас 4, але подається на ПР лише 3, бо найменший народжений тут і вже з паспортом Канади. То що я маю тут вказати - 4 чи 3?
-
Google каже, що треба рахувати чоловіка і дітей (а себе ні)... тобто в нашому випадку 3. Але чи треба рахувати сина, народженого тут? Може, взагалі треба не 4, не 3, а 2 тоді???? Лише чоловік і син-українець 🤔 Якесь трішки неоднозначне запитання 🤔
-
Кожному своє, я літав в Торонто авіа перевізником Air Canada, у Ванкувер WestJet, і той і інший хороші, говорила вчителька яка живе в Вінніпегу все життя, літає тільки WestJet, Air Canada для неї дуже поганий.
-
Це ЕОІ