Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, де в ЕОІ та прив'язка до Манітоби, що дає 500 балів? Бо я відмітила 6 місяців досвіду роботи, за які вони дали лише 100 балів 🤔 (див нижче)
-
Я такого питання не згайшла зовсім. І питань по чоловіку та депендам теж не було 🤔 окрім хто супроводжує мене?
-
Я ж правильно знаходжусь в ЕОІ (бо підозріло мало питань було... лише на 2 сторінки запитань і все)
-
Оййй 😔😔😔 з такими балами можна і не подавати? Чи по SWO інша бальна система? Бо в мене повинно було бути 834, а вийшло аж 434 🙈🙉😭
-
Там ще має бути десь наступне запитання чи маєте ви довгостроковий контракт або чи працюєте далі на цього роботодавця, щось таке
-
Ні. Вказуйте тільки ту школу, що закінчували.
-
Підкажіть, а можливо йти двома шляхами паралельно? В мене є знайомий, який подався на номінацію і десь не задовго після цього по Family Reunification for Ukrainians. Каже, що таке можливо, принаймні йому так порадив імміграційний консультант, з яким він співпрацює. Обидві заявки подавав консультант, жодної з них не відкликали. По обох ще на етапі очікування. Інша знайома кілька тижнів тому подалася по Family Reunification for Ukrainians, але зараз також може засабмітити ЕОІ, але постає питання чи варто взагалі і чи є сенс, якщо подався вже по Family Reunification?
-
Ви щось невірно заповнили. Зверніть увагу на запитання про 6 місяців відпрацьованих на манітобського роботодавця.
-
Також цікаво чи можна йти паралельно двома шляхами, але через мпнп та гуманітарну 🤔
-
У мене не вийшло все одразу оплатити, бо на карті ліміт. Підкажіть будь-ласка, як я можу решту доплатити?