Імміграція до Манітоби
-
Ні. Вказуйте тільки ту школу, що закінчували.
-
Підкажіть, а можливо йти двома шляхами паралельно? В мене є знайомий, який подався на номінацію і десь не задовго після цього по Family Reunification for Ukrainians. Каже, що таке можливо, принаймні йому так порадив імміграційний консультант, з яким він співпрацює. Обидві заявки подавав консультант, жодної з них не відкликали. По обох ще на етапі очікування. Інша знайома кілька тижнів тому подалася по Family Reunification for Ukrainians, але зараз також може засабмітити ЕОІ, але постає питання чи варто взагалі і чи є сенс, якщо подався вже по Family Reunification?
-
Ви щось невірно заповнили. Зверніть увагу на запитання про 6 місяців відпрацьованих на манітобського роботодавця.
-
Також цікаво чи можна йти паралельно двома шляхами, але через мпнп та гуманітарну 🤔
-
У мене не вийшло все одразу оплатити, бо на карті ліміт. Підкажіть будь-ласка, як я можу решту доплатити?
-
Ви можете бути в пулі ЕОІ і податись на гуманітарні підстави. Однак, якщо вас виберуть з пулу, то мусите відкликати заявку через гуманітарні підстави. Гуманітарні підстави - це виключення. Ви просите уряд надати вам виключення, бо ви стверджуєте, що не можете кваліфікуватись за будь-якими іншими імміграційними програмами. Одночасно мати дві аплікації на імміграцію не можна.
-
Це не дуже має якийсь сенс, все одно треба буде вибрати на якомусь етапі, і щось одне відкликати, щоб не бути одночасно в двох програмах. Це дійсно не кажучи про те, що треба буде відповісти на питання, чи подавались на інші програми і при цьому не збрехати, а як сказати правду, то що це дасть? Який плюс?
-
👋Всем привет! 💸Мне нужен внимательный и ответственный работник. 💸 🤲Бесплатное обучение 💻Работа удалённая занятость минимальная 1-2 часа в день. ✅Всё законно, нужно только иметь телефон и желание зарабатывать. 🤑Достойная оплата за работу от 100$ + премии. 💵 👉🏻Писать мне в личное сообщение:@KarinVibesss
-
@banofbot