Імміграція до Манітоби
-
And? And? Замість OR? 🤔 я працюю за фахом, але не навчалась в Манітобі
-
Так. Дмитро, щиро дякую. Розібралась. Я чомусь подумала, що eligibility - то просто інформація усна, а там виявляється продовження запитань по цій анкеті. Вибачте за confusion. Ще раз дякую. Але всеодно маю питання тепер
-
Так, в мене full-time job offer from eligible Manitoba employer згідно магістра з аудиту та бух.обліку Київського КНЕУ, а не Манітоби
-
Звісно, я все подивилась і знайшла мої розбіжності. Але я подумала, що маю дати відповіді на всі запитання, що дає система. Зараз бужу в офісі і спокійно все ще раз подивлюсь, бо може, в дорозі я щось пропустила або неуважно прочитала. Щиро дякую за допомогу!!! 🇺🇦
-
Доброго ранку 🙂підкажіть будь ласка чи підходить для подачі на ПР переклад з печаткою бюро перекладів . Чи треба ще щось . Дякую
-
Добрий день. Питання по федеральному етапу, поділіться, будь-ласка, своїм досвідом: 1. Якщо я до війни 16.01.2022 виїхала до Польщі і перебувала там до 02.2023 як worker, а потім поїхала до Канади і перебуваю тут до тепер то це додавати до travel history? 2. перебування в Канаді - з 2023 і до тепер,це треба теж вказувати в Travel History?
-
Як би ж то , ще чекаю номінацію 🙂