Імміграція до Манітоби
-
Чи можете ви надати більш детальну інформацію в ПП?
-
Форма типова пошукайте в інтернеті, чоловік знайшов, заповнив. Ми вже в Канаді.
-
Для підгрузити в форму дозвіл достатньо написано на англ. мові + копія паспорта батька з підписом, щоб співпадали в обох варіантах, цього для подачі візи достатньо
-
Все можливо. Зверніться в Office of Canada
-
Всім привіт.Скажіть будь ласка чи володіє хтось інформацією щодо вклейки візи вже в Канаді?Як все це відбувається, можливо вже хтось відправляв паспорт, буду дуже вдячна за допомогу.
-
Дякую!
-
Це не зараз, це було відразу, нам ще в квітні прийшов запит на дозвіл батька на вивіз дитини - форма ця є на сайті IRCC, щось по типу Consent form for child travel. Завантажується через посилання яке є в аккаунті на сторінці кожної дитини, коли приходить запит на додаткові документи.
-
Чи можливо з України відправити паспорт на вклейку в один з пунктів в Європи ?
-
Та зараз це IRCC портал зробив такий реквест. Це може бути як нововведення , так і те що батьки розлучені
-
Стосовно українських прикордонників, можливо я помиляюся, але здається я бачив інформацію, що для виїзду дітей на період військового часу не потрібно дозвіл обох батьків. Спробуйте пошукати в інеті.
-
Так. І ось думаем як краще. Ще і термін дії паспортів в дітей спливає у лютому. То думаемо спочатку продовжити, а потім відправляти
-
Дитина з матір‘ю вже за межами України?
-
Я зробив нотаріально. Приаттачив і через 5 днів дітям прийшли фоилес візи
-
Чув що буває і так і інакше. Це вже повністю людський фактор. Якщо не шкода грошей зробіть через нотаріуса. Якщо є час спробуйте безкоштовний варіант через кризову форму свій власний переклад
-
Так, дійсно прийшло. А чи дійсно можно від руки написати англійською, поставити підпис і через кризову форму підгрузити? Чи це має бути тілько нотаріусом складено?
-
якщо аплікації заповнювала мати на себе та на дітей. то дітям прийде на їх IRCC запит на дозвіл від батька, що не супроводжує: Parent Authorization to Travel: Please submit your non-accompanying parent consent letter allowing you to travel to Canada, or evidence that your accompanying parent has your full custody
-
Тоді дуже спортивненько потрібно буде все робити. Але реально
-
Хіба нє, бо то 2 різних квитки від 2х різних авіакомпаній
-
Якщо багаж транзитом відразу в Вінніпег-повинні встигнути. Єдине, що великі черги на досмотр.
-
Хм, цікаво) Буду знати! Правда, це якась геть дивина)
22 Jan 2023, 05:40
19983/235342
13 minutes ago