Імміграція до Манітоби
-
Стосовно українських прикордонників, можливо я помиляюся, але здається я бачив інформацію, що для виїзду дітей на період військового часу не потрібно дозвіл обох батьків. Спробуйте пошукати в інеті.
-
якщо аплікації заповнювала мати на себе та на дітей. то дітям прийде на їх IRCC запит на дозвіл від батька, що не супроводжує: Parent Authorization to Travel: Please submit your non-accompanying parent consent letter allowing you to travel to Canada, or evidence that your accompanying parent has your full custody
-
-
Я такого не зустрічала. Особисто заповнювала заявку зі знайомим на нього та його дитині. При цьому, мама дитини не їде. Ніякого дозволу не вимагалося. Може, щось змінилося 🤷♀️ Але якщо і так, то такий документ називається Заявою, в якому інший із батьків надає згоду. Оформлюється нотаріально. Але знову-таки, за міжнародним правом Канаді немає жодного діла до того, на яких підставах ти вивозиш свою дитину. Вимога до згоди іншого з батьків встановлена в українському законодавстві)
-
Краще придбати одразу з Торонто до Вінні з часом пепесадки не більше ніж 24год щоб не сидіти на карантині в Торонто
-